Primare

Primare er et Skandinavisk firma, og mange af de værdier, som er karakteristiske for mærket, har rod i netop den Skandinaviske kultur - specielt med hensyn til måden vi i vores liv nyder musik og film. En stor del af det kulturelle landskab i Skandinavien, er ideen om balance og propertionalitet i alle elementer som arbejder sammen. "Lagom" (udtales "laah-goam") er det svenske ord for dette - ikke for meget - ikke for lidt. Men lige tilpas balanceret.

Implicit i vores forståelse af "lagom", er at intet produkt fra Primare skal, enten i udseende eller ydelse, tiltrække for meget opmærksomhed på sig selv - men udelukkende oplevelsen af musikken skal være i fokus. Brugen af teknik, skal helst forsvinde fra din bevidsthed.

I mere end tredive år har Primare udviklet og produceret efter disse holistiske værdier. Alle vores produkter er harmoniske valg af teknologi og funktionalitet. Fælles for dem alle er at de levere sømløse audiofile oplevelser og lette at bruge i hverdagen. Kom gerne forbi og få en "lagom" oplevelse hos Hi-Fi Huset og oplev hvor rigtigt Primare kan føles og høres.

 

0KURV

Hi-Fi Huset ApS

Vestergade 96

DK-5700 Svendborg

kontakt@hifihuset.dk


Telefon: +45 3677 5200

CVR: 32947387

Bank: Andelskassen 
Reg.nr.:5975 Kontonr.:4020796

Åbningstid:Tir-fre 11-17.30

Lørdag 10-14.00

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hi-Fi husets nyheder er anderledes! Vi sender kun nyhedsbreve ud, som vi ved vil interessere vores kunder. Eksempelvis ved arrangementer i butikken, eller opdateringer til produkter og lign.

  • Grey Facebook Icon
  • Grå Instagram Icon
  • Pinterest - Grå Cirkel

© 2017 Hi-Fi Huset ApS - Made By NPK

0