• Doktor Lyd

Spændende artikel, der fremhæver en af Naims tekniske løsninger på fysiske udfordringer i Hi-Fi

Elektronik er, i forskelig grad, følsom for tryksvingninger og fysisk påvirkning. Hvis du vil sikre dig at jeg ikke er fuld af lyv, så kan du jo prøve at banke på en udgangstransistor i en forstærker når der skruet godt op for volumen - ja den er ret mikrofonisk! Det kan simpelthen høres i højttalerne. ADVARSEL - dette må naturligvis kun udføres af teknisk kyndige, skil aldrig dine apparater ad, hvis du ikke er fagperson!

Mange tror, fejlagtigt, det kun er radiorør og grammofoner som er mikrofoniske. Men det er bare ikke rigtigt. Kredsløb i lydudstyr er generelt følsomme overfor vibrationer. Derfor er placering, hylder etc. meget vigtige for at få det optimale ud af dit udstyr.

Men hvad med indeni dit udstyr, hvad gør fabrikanterne for at optimere på baggrund af dette faktum? Det er faktisk et fåtal af fabrikanter som er særligt opmærksomme på dette. Jo, grammofonfabrikanter som Rega og mange andre er naturligvis inde i denne problematik.

Naim er en af disse fabrikanter som arbejder med bevidstheden om at alle elektronikkredsløb er mikrofoniske, derfor isolerer Naim i deres high-end serier de elektroniske kredsløb. De monterer ganske enkelt kredsløbene i flydende ophæng. Dette forhindrer vibrationer fra omgivelserne i at nå frem til den følsomme elektronik, så du kan høre mere og nyde mere! Whats Hi-Fi har skrevet en artikel om de få producenter som gør noget få at modvirke fysikkenslove. Læs mere her:

https://www.whathifi.com

0KURV

Hi-Fi Huset ApS

Vestergade 96

DK-5700 Svendborg

kontakt@hifihuset.dk


Telefon: +45 3677 5200

CVR: 32947387

Bank: Andelskassen 
Reg.nr.:5975 Kontonr.:4020796

Åbningstid:Tir-fre 11-17.30

Lørdag 10-14.00

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hi-Fi husets nyheder er anderledes! Vi sender kun nyhedsbreve ud, som vi ved vil interessere vores kunder. Eksempelvis ved arrangementer i butikken, eller opdateringer til produkter og lign.

  • Grey Facebook Icon
  • Grå Instagram Icon
  • Pinterest - Grå Cirkel

© 2017 Hi-Fi Huset ApS - Made By NPK

0