• Doktor Lyd

At være ægte ramt!

Opdateret: 19. feb. 2019

De kilometertunge Hi-Fi entusiaster, altså dem som har været det et godt stykke tid, ved hvad det vil sige at være ramt! Sådan rigtigt... Det er sket for undertegnede, utallige gange!

Den der følelse af at noget bare er så vanvittigt......lækkert og vellydende at der ikke rigtig er nogen vej tilbage.

Og alle fornufts reaktionerne i kroppen skriger til himlen - "Det er vanvid!" "Det er ALT for dyrt til din pengepung!" og alle de andre udsagn som er helt reelle.

Det er ikke helt almindeligt, vi ved det godt - os Hi-Fi entusiaster, men ved gud hvor kunne jeg godt tænke mig at opleve.... Ja, nu må alle andre, som ikke forstår ægte Hi-Fi liebhaveri, godt stoppe med at læse med... denne her: Ballfinger M063!


En helt nykonstrueret og helt moderne spolebåndoptager - eller Reel to Reel som de siger i de engelsksprogede lande. Men dette monster er såmænd tysk. Og tyskere har det med at gøre ting ordentligt. Dette "Tonbandgerät" er da også helt ekstremt velbygget og så er konstruktionen moderne. Moderne på den måde at det er ca. 30 år siden der blev udviklet en ny spolebåndoptager. Der er da sket noget siden da!

Hmmmm, tænker du! Nu har Doktoren tabt sutten. Nej det har jeg ikke, fordi jeg har hørt et ægte masterbånd på en veltrimmet (gammel) spolemaskine på et ægte High End anlæg - OG JEG GLEMMER DET ALDRIG! Det er helt vanvittig vellydende (og dyrt). Faktisk den bedste lyd jeg nogensinde har hørt, og mine ører er næsten faldet af, for jeg har hørt det meste. Men nu buldrer denne her nye ting i Hi-Fi kulissen.....


Men det går ikke, ihvertfald ikke for mig. For den koster 24990 euro..... rundt regnet 190.000 danske kroner - SUK (måske man kan sælge sin.......)!


0KURV

Hi-Fi Huset ApS

Vestergade 96

DK-5700 Svendborg

kontakt@hifihuset.dk


Telefon: +45 3677 5200

CVR: 32947387

Bank: Andelskassen 
Reg.nr.:5975 Kontonr.:4020796

Åbningstid:Tir-fre 11-17.30

Lørdag 10-14.00

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hi-Fi husets nyheder er anderledes! Vi sender kun nyhedsbreve ud, som vi ved vil interessere vores kunder. Eksempelvis ved arrangementer i butikken, eller opdateringer til produkter og lign.

  • Grey Facebook Icon
  • Grå Instagram Icon
  • Pinterest - Grå Cirkel

© 2017 Hi-Fi Huset ApS - Made By NPK

0