IsoTek

IsoTek er et engelsk firma, der fremstiller prisbelønnede produkter til hi-fi- og hjemmebiografsystemer.

IsoTeks højt specialiserede apparater renser aktivt forsyningen af strøm og spænding, før den når dit hi-fi- eller audiovisuelle system. IsoTeks sortiment af strømkabler optimerer denne forbedring yderligere. IsoTeks løsninger dækker en bred vifte af systemer og leverer betydelige opgraderinger i ydeevne til konkurrencedygtige priser.

IsoTek produkter nydes af mere end 100.000 kunder i over 45 lande og har vundet adskillige priser fra specialiserede lyd- og AV-publikationer over hele verden.

IsoTek er anerkendt som den førende inden for ren-strøm-teknologi, en kendsgerning, der er forstærket af de meget respekterede forbrugerelektronikmærker, der har brugt IsoTek i udviklingen og demonstrationen af ​​deres produkter, herunder Arcam, Denon, Genesis Advanced Technologies, Marantz, Monitor Audio, Nordost , Onkyo, Pioneer, PMC, Primare, Roksan og TEAC Esoteric.

Alle IsoTek-produkter er designet til formål, fremstillet i Europa og bygget til at holde.

Vi har ikke nogen produkter at vises lige nu.

0KURV

Hi-Fi Huset ApS

Vestergade 96

DK-5700 Svendborg

kontakt@hifihuset.dk


Telefon: +45 3677 5200

CVR: 32947387

Bank: Andelskassen 
Reg.nr.:5975 Kontonr.:4020796

Åbningstid:Tir-fre 11-17.30

Lørdag 10-14.00

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hi-Fi husets nyheder er anderledes! Vi sender kun nyhedsbreve ud, som vi ved vil interessere vores kunder. Eksempelvis ved arrangementer i butikken, eller opdateringer til produkter og lign.

  • Grey Facebook Icon
  • Grå Instagram Icon
  • Pinterest - Grå Cirkel

© 2017 Hi-Fi Huset ApS - Made By NPK

0