Clic Møbler

Ideerne til møblerne opstod, da manden bag clic, Mike Fabricius, ikke kunne finde et gennemtænkt møbel i høj kvalitet, som ville opfylde hans behov til at præsentere AV produkter. Markedet var ikke i stand til at levere møbler, der tilgodeså de rent praktiske behov uden at gå på kompromis med designet. Det måtte derfor være muligt at lave et møbel, der kunne opfylde flere krav på én gang – og ud af denne tanke kom clic møblerne.

 

“De fleste anlæg er skabt til dine ører og ikke dine øjne. Dem der kæler for øjnene, har desværre ofte overset dit øre. clic er opstået ud fra tanken om at skabe et luksuriøst møbel af høj kvalitet, som skjuler, hvor det skal, og præsenterer lyden smukt og stilrent.

 

Gem anlæg, kabler, software, subwoofer, spillekonsoller og alt andet du har behov for at skjule – og lad lyd og design dominere rummet”

Vi har ikke nogen produkter at vises lige nu.

0KURV

Hi-Fi Huset ApS

Vestergade 96

DK-5700 Svendborg

kontakt@hifihuset.dk


Telefon: +45 3677 5200

CVR: 32947387

Bank: Andelskassen 
Reg.nr.:5975 Kontonr.:4020796

Åbningstid:Tir-fre 11-17.30

Lørdag 10-14.00

Tilmeld dig nyhedsbrev

Hi-Fi husets nyheder er anderledes! Vi sender kun nyhedsbreve ud, som vi ved vil interessere vores kunder. Eksempelvis ved arrangementer i butikken, eller opdateringer til produkter og lign.

  • Grey Facebook Icon
  • Grå Instagram Icon
  • Pinterest - Grå Cirkel

© 2017 Hi-Fi Huset ApS - Made By NPK

0